Messe / Foredrag Forårsmessen 2018

Foredrag Forårsmessen 2018

Velkommen til foredrag på Helsemessen.
 
Her kan du se hvilke foredrag og aktiviteter der er til dig på messen.
 
Vi glæder os til at se dig på messen.
 
Her er en alfabetisk oversigt:.
 
 
Foredrag -, Livet med Tarotkort v. Inge-Lise
Livet med Tarotkort
Foredrag og demonstration.
Kortenes billeder og Tarot’ens symbolsprog, kan blive en personlig livsbilledbog. Tarotkort viser dit personlige landkort med de veje, du har gået, og de veje, du kan vælge at følge fremover, både på det indre og ydre plan.
Foredrag - Birgitte Kristensen, Telepati udfra billede af dit dyr
TELEPATI MED DYR

Kom og hør hvad telepati er og hvad du kan bruge det til. Så du og dine dyr får den bedste måde at være sammen på til glæde for både dig og dit dyr.

Foredraget vil være krydret med historier fra mit mere end 15 års lange virke med telepati med både hund, hest, ugle, æsel og hængebuesvin og meget andet også.. Virkeligt spændende..

Det er nu alt sammen blevet en del af DEVASKOLEN, der uddanner Naturterapeuter. Hvor du bla. selv kan lærer at telepatere og meget mere..
Foredrag - Christina Gobert, EFT - Tap dig selv til en bedre hverdag
Velkommen til foredrag.

EFT - "Tap" dig selv til en bedre hverdag med Christina Gobert

Tap dig ud af hverdagens udfordringer ...

Stress, tandlægeskræk, eksamensangst, flyskræk, sukkertrang, træthed og alle de andre udfordringer, vi støder på i hverdagen kan du lære at kontrollere eller endda slippe med en ganske simpel metode, som kan anvendes af alle, voksne som børn.

Hvad vil du gerne have hjælp til?

Kom og vær med, lær at behandle dig selv med EFT - Emotionel Friheds Teknik
Foredrag - Dorthe, Beskeder fra Himlen
Foredrag - Jack Langelund, Klarsyn med afdødekontakt
Klarsyn ved Jack Eckhart Langelund, og elever fra skolen Between Spirits.

Kom og vær med. Måske kan du også få mulighed for at høre fra en afdød.

Jack Eckhart Langelund er spirituelt medie og trancehealer.

Uddannelsen fra England og arbejdet i de engelske spirituelle kirker har medvirket til, at Jack har skabt Between Spirits, hvor han udbyder kurser, foredrag og workshops.

Når Jack arbejder med den åndelige verden, bliver det gjort på en omsorgsfuld og kærlig måde, men med humor og benene solidt plantet på jorden.
Foredrag - Platformsclairvoyance, V. Stinna og Greti -
Kom og vær med når medierne Greti og Stinna kommunikerer med den åndelige verden, og giver korte beskeder til publikum.

Ved platformsclairvoyance/klarsyn formidler de 2 clairvoyante damer korte, præcise og klare budskaber til dig, imens du sidder i et åbent forum. Bare rolig – der kommer kun kærlige beskeder igennem, og ingen bliver udleveret.

Greti og Stinna sørger for, at beskederne bliver givet med empati og humor i en hjertevarm atmosfære med god stemning og måske en enkelt tåre, men en kærlig én.

Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord, og få clairvoyant svar fra de 2 damer. Så hvis du har noget på hjerte, så kom og få nogle svar.

Der er masser af healing i luften, når de 2 damer arbejder, og måske er du også heldig at få en besked fra himlen...

Greti og Stinna lærte hinanden at kende på clairvoyanceuddannelse hos Marzcia Techau, og er derudover begge stærke healere med en samtaleterapeutuddannelse i rygsækken, så du er absolut i trygge hænder hos de 2 damer.
Foredrag - Regression, V. Anette Rath (V)
Genkaldelsesterapi/ Regression

Genkaldelse, regression og past life er det samme, det er blot hvad man foretrækker at kalde det.

I genkaldelsesterapi føres du tilbage til en oplevelse/hændelse, der er sket i dette liv, eller i et tidligere liv.

I din underbevidsthed lagrers fortidens oplevelser og episoder – oplevelser og episoder, som kan være glemt af dit bevidste sind, men som huskes af dit underbevidste sind.
Disse oplevelser er ofte årsagen til, at du i dag oplever bestemte fysiske eller psykiske ‘skrammer’, som du ellers ikke har kunnet forklare. Sådanne ’skrammer’ kan eksempelvis være smerter, fobier, angst, mindreværd, stress, aggressioner, migræner osv.

I genkaldelsesterapien føres du tilbage til hændelsen, så du opnår større klarhed over, hvorfor problemet overhovedet er opstået, og hvordan det kan løses på den bedst mulige måde.
Det er også muligt at gennemføre genkaldelsesterapi bare for at få en sjov oplevelsesrejse. Under alle omstændigheder vil rejsen give dig dybere indsigt og forståelse for din nuværende situation.

En oplevelsesrejse tilbage til tidligere liv kan være en sjov og informativ oplevelse. Den kan give indsigt og forståelse for ens nuværende liv, og den måde man lever på.
En genkaldelsesterapi, der fra starten var tænkt som en oplevelsesrejse, kan vise sig at afsløre oplevelser/hændelser, som bør/skal bearbejdes terapeutisk. Det kan man aldrig vide på forhånd. Hvis dette sker, bør man fortsætte i terapeutisk regi.

Ikke alle er i stand til at komme i den tilstand som det kræver for at komme i en terapi, men langt de fleste kan.

I fordraget vil jeg også komme ind på forskellen på regression og hypnose.

Hvis der er tid og stemning for det, vil jeg lave en kort demo på en frivillig.
Foredrag - V. Margith, Wellnesshypnose
Kom og få balance i krop, sind og sjæl. Krop og sind hænger uløseligt sammen, så når vi oplever fysisk ubalance, er det en god idé at gå ind og arbejde med sindet.

Under hypnosen bliver alle gamle stresshormoner og affaldsstoffer frigivet og renset ud. Din krop vil blive fyldt op af ny, ren energi og velvære.

Signalstofferne i hjernen påvirkes naturligt under trancetilstanden, så du vil opleve at få en fornemmelse af at blive mere positiv samt få større overskud.
Foredrag - v. Marianne Jacobsen, Energimedicin
Kom indenfor og hør foredrag om Energimedicin af Marianne Jacobsen.

Lær hvordan du kan bruge din egen krops energier og at styrke og hele dig selv.
Metoderne er udviklet af Donna Eden. Måske du kender Donna Eden i forvejen og gerne vil lære noget mere.

Lav om på de energier der løber igennem din krop, og du vil forbedre dit humør, dit helbred, dit sind og dine relationer.

Energi Medicin heler din krop ved at aktivere kroppens egne naturlige energier.

Når du får et tættere bekendtskab med dine egne energier og lærer dig selv bedre at kende energetisk, kan du lære at styrke dig selv, der hvor du ”slår fra” og din krop råber om hjælp. Lad din krop svare for dig.

Du kan reducere stress, lindre smerte, få større mental klarhed, få større energi og overskud og styrke din modstandskraft. Alt sammen ved at kende dine egne energier.

Lær nogle enkle øvelser, der styrker dig lige præcis der, hvor du er svag. Lær en daglig energi rutine, der styrker dine grundlæggende energier.

Marianne Jacobsen
Cert. Energi Mediciner v/Donna Eden