Messe / Foredrag - 2020 Forår

Foredrag - 2020 Forår

Odshelse tilbyder igen i år en meget varieret foredragsrække.
  
 
Foredragsliste Forår 2020


Lørdag
10:30 - 11:15 Beskeder fra himlen v/Dorthe
11:30 - 12:15 Slip frygten - vælg kærligheden. v/Henrik
12:30 - 13:15 Vandreturen op på klarhedens bjerg v/Calvin og Charlotte
13:30 - 14:15 Kan vi fucke med din hjerne ved hjælp af sanserne? v/By7
14:30 - 15:30 Afdødekontakt v/Between Spirits
 
Søndag
10:30 - 11:15  
11:30 - 12:15  Wisdom of Souls v/Lisbeth
12:30 - 13:15  Følelsesmæssig spisning v/Gitte
13:30 - 14:15 Tarotkortenes verden v/Inge-Lise
14:30 - 15:30 Eksperimental Klarsyn v/Stinna og Jack
 
 
 Liste over foredragsholdere - i alfabetisk rækkefølge.
 
 
Foredrag -, Eksperimentelt klarsyn (E)
Kom og vær med, når de spirituelle medier Stinna Søndergaard og Jack Eckhart eksperimenterer med demonstration af clairvoyante beskeder, og kommunikation med afdøde.

Medbring gerne en genstand fra, eller billede af en af dine kære, som ikke er mere, og Stinna og Jack vil tage noget af det med i eksperimentet. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Måske er det en af dine kære, der kommer igennem med en besked, eller måske er det dig, der får en clairvoyant besked.

Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære - med smil og åbne sind.
Foredrag -, Følelsesmæssig spisning v/Gitte (F)
Når vi taler om følelsesmæssig spisning, så taler vi om hvad det er, der gør, at de gamle usunde spisevaner bliver véd med at komme igen. Selvom du har besluttet at lave din kost om, stoppe den søde tand og spise salater dagen lang, og alt det gode der står i din kostplan, og nyeste kur.

Hvad er det, der overtager din viljestyrke og hvorfor!?

Vi kommer omkring spisemønstre, hvordan de opstår, hvorfor de holder ved, hvordan vi laver selvsabotage og 3 måder at "manipulere" din vanebaserede underbevidsthed, så den ikke styrer dig helt så meget.

Følelsesmæssig spisning er rigtig interessant at kigge på, når du har erfaret at uanset hvor rigtigt du sammensætter dine måltider, så du slet ikke burde opleve sukkertrang, og føler dig godt mæt, så du ikke overspiser, og heller ikke gør i en rum tid, men pludselig får trigget noget, og så er du på den igen. Både med store portioner og søde sager.
Eller bare oplever at det er helt sort, sådan som du ikke kan stoppe dig selv, og ændre det du faktisk rigtig gerne vil ha´ ændret i din kost. For at stoppe med at tage på.
Eller når du et eller andet sted måske godt ved, at du trøstespiser og dulmer dig selv, men ikke aner hvordan du får det ændret.

Foredraget vil være spækket med spændende viden, selvindsigt og humor.
Hvor jeg lover dig at du vil kunne genkende dig selv, eller dele af dig selv, og samtidigt have fået en helt ny vinkel på hvorfor spisevaner er så hulens svære at ændre.
Foredrag -, Vandreturen op på klarhedens Bjerg v/ Calvin og Charlotte (V)
Enhver der står i en overgangsfase i sit liv, er under pres.
Uanset om udfordringen omhandler det personlige liv eller karrieren, så er det næsten altid umuligt i denne situation, at træffe sunde og gode valg.

I vores foredrag tager vi dig i hånden op ad klarhedens og selvstændighedens bjerg.
På rejsen kommer vi igennem 5 ”stationer”.
Hver ”station” indeholder en unik indsigt som du har brug for, inden du når op til bjergets top.
Efter du har fået de 5 indsigter, er du nu i stand til at tage det fulde ansvar for dit eget liv og træffe virkelig gode beslutninger.

DE 5 ”STATIONER”:

• Landsbyen – at gå sin egen vej (Månen)
• Den frie tænkning - inspiration (Merkur)
• Værdierne – nøglen til navigation (Venus)
• Passionen – at følge sit hjerte (Jupiter)
• At stå selv – det personlige lederskab (Saturn)


Team CC – Charlotte & Calvin (Stand 17)
Foredrag - Afdødekontakt, V. Between Spirit
Klarsyn med afdødekontakt
Vær med når medier fra Between Spirits, skole for medieskab, forener de to verdener, og giver demonstration af afdødekontakt.
Måske er det dig der får en besked fra en du har kendt.
Det foregår med hjerte og indlevelse.
Foredrag - Beskeder fra himlen, Dorthe
Jeg giver korte beskeder fra den anden side måske er der en til dig.
Foredrag - Kan vi fucke med din hjerne ved hjælp af sanserne?, V. bySeven
Foredrag v/Margith Sommer, bySeven, stand 4Hvilken farve har bogstavet B? Hvordan smager et 7-tal, hvad dufter rød af?


Ved du, hvor påvirkelig din hjerne er, hvis den du taler med, bevidst bruger sanserne i sproget?Bruger du alle dine sanser? Eller kan du med fordel begynde at bruge dine sanser mere fordelagtigt? Første skridt i den retning er at finde ud af, hvilke sanser, der er dine foretrukne, og hvilke sanser, du måske har undertrykt.


Margith forklarer og demonstrerer, hvordan sanserne kan styre hjernen.
Foredrag - Krystaller i hverdagen, V. MariaKaisa
Krystallerne rummer naturens kraft og energi. De kan hjælpe os mennesker på en helt unik og meget dyb måde, når de bliver brugt rigtigt.

I foredraget deler jeg med dig hvordan du bedst arbejder med dem, og hvordan deres energi kan hjælpe dig både fysisk og følelsesmæssigt, i essenser. Du vil også lære hvordan du passer på dem, renser og oplader dem.
Foredrag - Sjælevisdom, V/ Lisbeth Lysdal (F)
Hvordan forholder sjælen sig til hverdagens udfordringer.

Hvordan kan vi forholde os livets kriser, sygdom, nære relationer. Her tager vi det store perspektiv og hæver blikket til større mening med de oplevelser vi går igennem i et helt almindeligt liv.

Foredraget tager udgangspunkt i den sjæle har formidlet gennem de 63 historier, der er udgangspunkt for bogen Wisdom of Souls fra Newton Institute.

Foredrag - Slip frygten - Vælg kærligheden, Henrik Bang (V)
Kom og vær med når jeg holder foredrag om "Slip frygten - Vælg kærligheden" på den spirituelle helsemesse i Asnæs Forsamlingshus 7. marts kl. 11. Undertitlen er "Healing af dit liv + introduktion til "Et Kursus I Mirakler"". Jeg fortæller hvad frygt er, hvor den kommer fra og hvordan vi slipper den, og hvad kærlighed er, hvor den kommer fra og hvordan vi vælger den! På 30 minutter. Og så prøver vi det i en 10 minutters meditation. Sådan! Vi ses!!

PS: Messen åbner kl 10, kom i lidt god tid. Så er der åbent til kl 16 og igen om søndagen. Jeg har også en stand på messen hvor du kan komme lidt dybere med healing og samtale.

Studiegruppe i Et Kursus I Mirakler starter tirsdagen efter d 10. marts kl. 19-21 hos mig på Asnæs Kirkevej 3. Kom og vær med til at dykke dybere og komme nærmere din egen indre fred og glæde. Ingen forudsætninger eller tilmelding nødvendig, bare lidt nysgerrighed og 50,- til kaffekassen.

PPS: "Et Kursus I Mirakler" er en bog som rummer et andet perspektiv på livet, et tankesystem som sætter os fri af frygten og hvor vi gennem øvelser fjerner blokeringerne for vores bevidsthed om den kærlighed som er vores sande virkelighed.
Foredrag - Tarotkortenes Verden, V. Inge-Lise
Tarotkortenes Verden
Foredrag og demonstration.
Kortenes billeder og Tarot’ens symbolsprog, kan blive en personlig livsbilledbog. Tarotkort viser dit personlige landkort med de veje, du har gået, og de veje, du kan vælge at følge fremover, både på det indre og ydre plan.