Messe / Foredrag - 2019 Efterår

Foredrag - 2019 Efterår

Odshelse tilbyder igen i år en meget varieret foredragsrække.
  
 
Foredragsliste Efterårsmesse


Lørdag
10.30-11:30  Spirituel Gudstjeneste
12:00-13:00  Kan du spotte en løgner?
13:15-14:15  Familie opstilling
14:30-15:30  Kirurgisk healing v. Anders
 
Søndag
10.30-11.30 Beskeder fra himlen
11:45-12.30 Mayan Healing
12.45-13.30 Sejren over autoimmune sygdomme via kost og livsstil
13.45-14.30 Interaktivt indslag v. Jack
14.45-15.30 Englehealing workshop
 
 
 Liste over foredragsholdere - i alfabetisk rækkefølge.
 
 
Foredrag - Beskeder fra himlen, Dorthe
Jeg giver korte beskeder fra den anden side måske er der en til dig.
Foredrag - Englehealing, V. Connie (FV)
Vil du gerne heale med englene? Så er dette workshoppen for dig. Jeg vil guide dig gennem en grundlæggende healingsmetode, som kan bruges af alle. Vi vil i denne workshop heale på hinanden. Jeg vil også fortælles om engle generelt.
Foredrag - Familieopstilling, V. Jena
”Familieopstilling” behøver ikke at handle om familien. Men kan sagtens gøre det.

Det kan også bruges til at bevidstgøre og heale årsager til sygdomme, årsager til et svært liv, årsager til temaer, du ikke kan komme til bunds i, i dit liv og ikke mindst følelsesmæssig forløsning af det.

Det kan åbne for glæde, lykke, fred og meget andet, så du får en følelse af at være mere ”Herre i eget hus”.

Familieopstilling er også en meget kærlig, nænsom og virkningsfuld metode til at opdage skjulte mønstre, historier og relationer i et system, f. eks en gruppe mennesker, en organisation eller indre tilstande.

Du kommer med et tema. Sætter dig godt til rette. De andre deltagere får tildelt forskellige roller .. helt i tråd med den historie, du har med dig, og som du gerne vil have belyst. Ingen kender dig, din historie eller dine familie for den sags skyld… og det mest fantastiske er.. at dem, der spiller rollerne i dit liv .. bare bliver ..dig og de andre dele i dit liv og forløsninger sker, mens du sidder og ser dit tema/ historie spillet på gulvet. På et tidspunkt kommer du selv med ind i opstillingen og mærker virkningen af det.

Alle medlemmerne i en familie eller et system er bundet / forbundet med hinanden og påvirker derfor også hinandens skæbne og vej i livet. At deltage i en familieopstilling skaber stor klarhed over de underliggende strømninger, der ofte er skjulte i systemet.

Mange store følelser af forskellig art, sygdomme, depression og selvmordstanker kan have sit udspring i voldsomme begivenheder som ligger flere generationer tilbage i familien.

Mennesker, oplevelser eller dødsfald kan være gemt væk eller ekskluderet i familiens historie, men vil ligge og påvirke de nuværende, levende i familien, indtil de bliver ”set” og inkluderet og får deres rette plads.

Familieopstilling kan foregå over hele dage, eller 1:1 med stofstykker, eller i udviklingsgrupper i aftenforløb.

Foredrag - Interaktivt foredrag, V. Jack (IF)
Beskrivelse kommer senere.
Foredrag - KAN DU SPOTTE EN LØGNER?, V. bySeven
BySeven foredrag: KAN DU SPOTTE EN LØGNER?Vil du gerne være en bedre menneskekender? Så kom og hør vores foredrag om kropssprog og få tips til, hvad du skal kigge efter for at undgå misforståelser.
Foredrag - Kirurgisk Healing, V. Anders
Kirurgisk Healing demo indfor publikum, med Anders Åkesson

Anders viser og fortæller hvordan han arbejder som kirurgisk healer. Der vil være gode muligheder for dig, ved at få komme op på briksen. Det er med andre ord behandlinger af personer som sidderer i publikum, som vælgs ud til at få behandling. Måske er du en af de heldige som bliver behandlet.

Anders er kendt for stor præcision, empati og ydmyghed når han arbejder. Han har over 25 års erfaring, og har arbejdet som professionelt medium/healer rundt om i verden i mange år. Anders er også kendt i Sverige fra fjernsyn, hvor han har medvirket i forskellige åndelige programmer og dokumentarer.

Foregår på dansk/svensk.
Foredrag - Mayanhealing, Cristina Paetzold (CP)
Kom og hør hvordan Mayahealing transformere dit liv op på højere niveauer og svingninger med geometriske former og farver.

Cristina paetzold er Indviet shaman i 25 . Generation fra Mayaerne. Shaman betyder : Den der ved !
Foredrag - Sejren over autoimmune sygdomme via kost og livsstil, Jesper (S)
I mere end 12 år led Jesper af flere autoimmune sygdomme: Colitis Ulcerosa (Blødende tyktarmsbetændelse) og psoriasis samt allergi.
Med de mange sygdomme fulgte en enorm træthed og en depressiv tilstand.12 år med utallige indlæggelser, læger og
store mængder stærk medicin havde spillet fallit over for Jespers sygdomme, og han fik at vide, at han måtte affinde sig med tilstanden
resten af sit liv. Jesper valgte derfor at tage sagen i egen hånd. Gennem eksperimenter med mere eller mindre ekstreme kostomlægninger, alverdens
naturmedicin, og endda hjemmelavede transplantationer med sin kones afføring, fandt Jesper efter mange år nøglen til at rette
op på autoimmune sygdomme.
Han er i dag fri for alle sine tidligere sygdomme, og har ikke taget en eneste pille i
flere år.
Jespers mission er at inspirere andre til at blive raske, og udrydde autoimmune- og livsstilssygdomme i Danmark.

Kom med på en tankevækkende helbredsrejse og få inspiration til at tage ansvar for dit eget helbred.

Du kan læse mere om Jespers historie på www.colitiscoach.dk
Foredrag - Spirituel Gudstjeneste med afdødekontakt, V. Dansk Spirituel Sammenslutning
Kom til en anderledes gudstjeneste, der har fokus på samspillet mellem den åndelige verden og den fysiske verden, vi lever i.

3 medier fører dig igennem denne gudstjeneste med en spirituel tilgang til det, man normalt forstår ved en gudstjeneste.

Den spirituelle gudstjeneste indeholder bøn, læsning af relevant tekst, filosofi inspireret af den åndelige verden (prædiken), sang og afdødekontakt.

Det foregår i en hjertevarm atmosfære, hvor du vil opleve den åndelige verden komme lidt tættere på.

Der er fri entre, men donationer til Dansk Spirituel Sammenslutning er velkomne.