Messe / Foredrag - 2020 Forår / Foredrag - lørdag 11:30-12:15 Slip frygten - vælg kærligheden. v/Henrik

Foredrag - lørdag 11:30-12:15 Slip frygten - vælg kærligheden. v/Henrik

Foredrag - Slip frygten - Vælg kærligheden, Henrik Bang (V)
Kom og vær med når jeg holder foredrag om "Slip frygten - Vælg kærligheden" på den spirituelle helsemesse i Asnæs Forsamlingshus 7. marts kl. 11. Undertitlen er "Healing af dit liv + introduktion til "Et Kursus I Mirakler"". Jeg fortæller hvad frygt er, hvor den kommer fra og hvordan vi slipper den, og hvad kærlighed er, hvor den kommer fra og hvordan vi vælger den! På 30 minutter. Og så prøver vi det i en 10 minutters meditation. Sådan! Vi ses!!

PS: Messen åbner kl 10, kom i lidt god tid. Så er der åbent til kl 16 og igen om søndagen. Jeg har også en stand på messen hvor du kan komme lidt dybere med healing og samtale.

Studiegruppe i Et Kursus I Mirakler starter tirsdagen efter d 10. marts kl. 19-21 hos mig på Asnæs Kirkevej 3. Kom og vær med til at dykke dybere og komme nærmere din egen indre fred og glæde. Ingen forudsætninger eller tilmelding nødvendig, bare lidt nysgerrighed og 50,- til kaffekassen.

PPS: "Et Kursus I Mirakler" er en bog som rummer et andet perspektiv på livet, et tankesystem som sætter os fri af frygten og hvor vi gennem øvelser fjerner blokeringerne for vores bevidsthed om den kærlighed som er vores sande virkelighed.