Messe / Foredrag - 2020 Forår / Foredrag - søndag 12.30-13.15 Følelsesmæssig spisning v/Gitte

Foredrag - søndag 12.30-13:15 Følelsesmæssig spisning v/Gitte

Foredrag -, Følelsesmæssig spisning v/Gitte (F)
Når vi taler om følelsesmæssig spisning, så taler vi om hvad det er, der gør, at de gamle usunde spisevaner bliver véd med at komme igen. Selvom du har besluttet at lave din kost om, stoppe den søde tand og spise salater dagen lang, og alt det gode der står i din kostplan, og nyeste kur.

Hvad er det, der overtager din viljestyrke og hvorfor!?

Vi kommer omkring spisemønstre, hvordan de opstår, hvorfor de holder ved, hvordan vi laver selvsabotage og 3 måder at "manipulere" din vanebaserede underbevidsthed, så den ikke styrer dig helt så meget.

Følelsesmæssig spisning er rigtig interessant at kigge på, når du har erfaret at uanset hvor rigtigt du sammensætter dine måltider, så du slet ikke burde opleve sukkertrang, og føler dig godt mæt, så du ikke overspiser, og heller ikke gør i en rum tid, men pludselig får trigget noget, og så er du på den igen. Både med store portioner og søde sager.
Eller bare oplever at det er helt sort, sådan som du ikke kan stoppe dig selv, og ændre det du faktisk rigtig gerne vil ha´ ændret i din kost. For at stoppe med at tage på.
Eller når du et eller andet sted måske godt ved, at du trøstespiser og dulmer dig selv, men ikke aner hvordan du får det ændret.

Foredraget vil være spækket med spændende viden, selvindsigt og humor.
Hvor jeg lover dig at du vil kunne genkende dig selv, eller dele af dig selv, og samtidigt have fået en helt ny vinkel på hvorfor spisevaner er så hulens svære at ændre.