Messe / Standholdere Forår 2020 / Stand 16b - Sound of Soul, øre akupunktur og magnetbehandling

Velkommen til stand 16b

Nina, Schiøtz
Tlf.: +45 26703670
Danmarks premiere på "Sound of Soul"
Prøvebehandlinger med et nyt og revolutionerende system til stressbehandling Som klient sidder du med headset og lytter til musik komponeret at hjerterytmevariationen (HRV), der via 3 elektroder monteret på kroppen (som når man får målt hjertekardiagram). Elektronikken gør at HRV frekvenserne via partituret og lyde (fx instrumenter, regndråber, bølgebrusen eller ca 1000 andre lyde, jeg har registreret i programmet) spiller musik, som skaber resonans i kroppen og derved afstresser og styrker hele nervesystemet - samtidig sendes de samme frekvenser til en lyslederlampe, hvor lige netop de farver der har samme frekvens (og derfor healer og styrker klienten lige her og nu) lyses op på en hvid flade, så klienten både behandles med lyd og farve/lys samtidig.
Det er en revolutionerende metode, hvor man får sin egen musik med hjem og (på en normal fuld session) ligeledes får en rapport, hvor det er muligt at se hvordan kroppen har det stressmæssigt.

Smertebehandling med “battlefield-acupuncture” -nada-behandlinger. Jeg anbefaler brug af nada-cafeen i Holbæk, som er gratis for alle og sælger Nada-te på standen. Jeg sætter gerne nåle i folk, hvis nogen har lyst til at prøve, bare at sidde lidt med dem.

Magnet-behandling af (primært) kæbepunktet. Information om hvordan og hvorfor det er en mega enkel og ekstremt effektfuld metode til at få det bedre i store dele af kroppen. Fx hovedpiner, nakke, skulder, ryg-problemer og hårdt sammenbid/skæren tænder.

Salg og information om oreganoolie.