Messe / Standholdere Efterår 2022 / Stand 27 - Coaching

Velkommen til Stand 27

Marie Sodemann Rasmussen -, Coaching (C)
Tlf.: 60 80 39 53
Jeg er Master Coach med specialer i ennagrammet, skygger og stress.

Jeg hjælper og støtter dig til at træde ind eller måske lige frem op i dit eget liv. Jeg hjælper både dig der ved, hvad du vil eller IKKE vil! Og jeg hjælper dig der ikke ved, hvor du skal starte!!


Meget kort og forenklet, hvad er en coach & coaching er for mig – UDVIKLING!
Som coach er jeg lyttende og spørgende, jeg stiller spørgsmål der får dig til at reflektere, du bliver mere bevidsthed og denne bevidsthed skaber udvikling fordi du nu er i stand til at gøre noget andet end du plejer! Du kan altså udvikle dig! og udvikle dit liv! med coaching!På stande vil der være mulighed for:

NEXT STEP SAMTALE: - Jeg tilbyder mini sessioner af 30 minutter. Vi "leger" med billedkort, vi taler vi om dig dine drømme og ønsker, det der forhindrer dig og stopper dig i, at kommer dertil! Hvor du længes efter at være! Efter sessionen vil du have klarhed, bevidsthed og dit NEXT STEP med dig hjem.

Få en snak: -Derudover står jeg til rådighed for en snak, om hvem jeg er, om coaching og hvad der måske kan gøre for dig. Alle spørgsmål er meget velkommende.

Konkurrence med mulighed for at vinde 3 coaching sessioner (værdig 3999-,) hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.Fordrag:

Søndag kl 13.30 – 14.10 holder jeg workshop om lyse skygger – TRÆD IND I DIT LYS