Messe / Standholdere Forår 2022 / Stand 9 - Mariakaisa

Velkommen til Stand 9

Mariakaisa Bruun, Heksen Mariakaisa (X)
Næbbevej 7
4534 Hørve
Tlf.: 26167473
På stand nr 9 tilbyder jeg krystalreading, aromatouch, aura soma, zytoscanning og chakraafbalancering

Zytoscanning er en test af tilstanden i din krop

Aura Somareading som er en læsning af 4 Aura Somaflasker som du trækker inden vi begynder. Disse 4 flasker vil så fortælle hvilke kvaliteter du indeholder, hvor du har udfordringer, hvor du er lige her og nu og hvad der ligger til dig i fremtiden.

Aura Soma kan hjælpe os her og nu. Farverne i de valgte flasker afspejler vores behov, og i en
reading vælger du de farver, du på et eller andet niveau føler dig tiltrukket af.
Gennem farver, åbner du til en større bevidsthed om, hvem du er, og hvilke
udfordringer du går igennem - både her og nu, og dem, du har med dig fra
fortiden og stadig gør sig gældende.

Grundlaget i Aura-Soma er de 113 todelte balanceflasker, som består af vegetabilsk
olie af højeste kvalitet og kildevand fra en kilde i Lincoln Shire i England.
Disse unikke flasker indeholder forskellige farver, der viser og inspirerer de
forskellige energier og vibrationer, de står for. De symboliserer forskellige niveauer
af vores bevidsthed, og det er ved at fremhæve disse ubevidste processer.


Krystalreading som er lidt lige som at få lagt tarotkort, dette er bare med krystaller.
Du vælger mellem 5 og 10 krystaller som jeg så ’læser’. Krystallerne kan fortælle dig noget om hvad det er for udfordinger/oplevelser du står over for eller hvor du er på vej hen.
Jeg læser både de enkelte krystaller og også det de fortæller mig i den sammensætning du nu har taget dem i. Du kan også vælge at supplere med et Gaiakort eller 2 uden at det koster ekstra 

Chakrascanning er en scanning af dine 7 hovedchakra. Dine chakra fortæller om din energifordeling i kroppen, og hvad der skal til for at du kommer mere i balance.
Efter scanningen vil du få afbalanceret dine chakra, så du går fra standen med mere balance, både fysisk, psykisk og energetisk.Lidt om mig:
Jeg hedder Mariakaisa Bruun.
Jeg er født med stærke evner for at føle, se og hjælpe andre mennesker og dyr. Jeg har tilbragt en stor del af min barndom hos mine bedsteforældre. Min mormor var klog kone, og hjalp alle slags mennesker og dyr. Det har været en kæmpe gave for mig, at vokse op i en familie, hvor jeg aldrig er blevet gjort mærkelig eller anderledes fordi jeg er født med disse gaver. Jeg er heks fordi min energikilde er naturens og jordens kraft.

Jeg har altid kunnet se aura, altid fået clairvoyante beskeder, altid kunnet føle energetiske blokeringer i den fysiske krop, altid brugt både urter og krystaller i forhold til at få energien til at strømme frit igen

I min klinik kommer alle slags mennesker til behandlinger, sportsfolk, spiseforstyrrede, stressede, selvskadende, mennesker med angst, familier i krise, klienter der er forløb med kemoterapi, unge og børn der har brug for en voksen der kan forstå, hvordan det er at være født med stærke evner, mennesker der er trætte af at sidde fast i deres liv og ikke nå deres drømme, selvstændige der ønsker en vejledning med fokus på det Universet vil fortælle dem og mange andre.

Du kan læse mere om mig på www.mariakaisa.dk